Tekniset tiedot

Suniron DF1

•Paneelikentässä voi olla 8,9 tai 10 paneelia ja nimellisteholuokat ovat 3,3-4,2kWp valitusta paneelista riippuen.

•Leveys 4,6-5,6m, syvyys 2,7m (ilman paneeleja 2,5m) ja korkeus 3,4m

•Yksittäinen teline painaa vakiojaloilla 1200-1300kg paneelien määrästä riippuen.

-Paneelit ja invertteri voidaan valita tapauskohtaisesti

Lisävarusteet

Maa-ankkurointisarja, lisäpainojalka, kallioankkurointisarja, suojaverkko, paneelien rinnankytkentäsarja, Invertteriteline.

Tuotevaihtoehdot

Pakettiratkaisut pienvoimaloihin

Tuulikuorman hallinta

Perusmallissa betonijalkojen yhteispaino on 800kg ja teline painaa kokonaisuudessaan n.1200-1300kg. Se soveltuu sellaisenaan rakennettuun ja suojaiseen ympäristöön.

Tuulisempiin ja avoimempiin ympäristöihin asennettaessa ankkuroidaan teline maaruuveilla tai maa-ankkureilla maahan tai kiila-ankkureilla kallioon. Jalkoihin on saatavissa myös lisäpainot, jolloin hyvinkin tuuliset ympäristöt ovat mahdollisia.

Asennus

Itse maatelineen asennus on helppoa. Se voidaan tuoda paikalle kokonaisena tai osina. Riittää että sille on olemassa suhteellisen tasainen ja tukeva alusta. Tyypillisesti lähimmästä mittaus- tai ryhmäkeskuksesta vedetään järjestelmälle maakaapelia varten maahan upotettu suojaputki. Useiden telineiden ketjuttaminen soisiinsa voidaan tehdä telineiden yläreunojen välillä olevalla suojatulla kaapeliyhteydellä.

Invertteri voidaan asentaa joko DF1 telineeseen tai esimerkiksi lähimmän rakennuksen seinään. Paikallinen sähköasentaja tekee asennuksen verkkoon kunhan paikallisen sähkönsiirtoyhtiön antama liitäntälupa on saatu ja sopimus ylijäämäsähkön myynnistä on tehty.

Aurinkosähköjärjestelmässä tulee olla näkyvällä paikalla pääkytkin josta esimerkiksi pelastusviranomainen voi kytkeä järjestelmän pois päältä.

error: Sisältö on suojattu!